Bransjer

Vi bistår med regnskapet innen de fleste bransjer

Kontakt oss

Breddekunnskap
innen det meste

Gjennom flere år i regnskaps- og revisjonsbransjen har vi arbeidet med regnskap for mange ulike og interessante bransjer, og kan bistå med flere typer økonomiske utfordringer.

Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk

Vi har blandt annet lang erfaring med

Helse

Kiropraktorer, manuellterapeuter, fysioterapeuter og almennpraktiserende leger har vi lang erfaring med å hjelpe. 

Eiendom

Har du organisert deg i et aksjeselskap for videre investering i eiendom har flere hos oss lang erfaring med denne type selskap.

Sameier og borettslag

Vi har konsulenter som har jobbet i boligbyggelag og forvaltet store og små sameier/borettslag. Trenger du en forvalter kan vår søsterselskap DDR Forvaltning hjelpe med det, mens vi ordner regnskapet. 

Øvrige tjenesteytere

Trenger du en samarbeidspartner som vil hjelpe dere med regnskapet har vi rett person som vil gjøre så mye eller så lite som dere ønsker.

Restauranter og puber

Med flere restauranter og pubber i porteføljen er vi godt kjent med problemstillinger som dere opplever når det gjelder regnskap og innrapportering. Vi hjelper dere der dere føler størst behov.

Forlag

Siden 2020 har vi hjulpet forlag med sin rapportering og oversikt. 

Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk

Ta kontakt

Vil du vite mer om de ulike bransjene vi har kunnskap om? Eller er du i en annen bransje enn de som er nevnt her? Kontakt oss for en hyggelig prat om dine regnskapsbehov.

Kontakt oss