Vår filosofi

Vi er der for kundene våre

Følg oss på facebook

Vi jobber for deg

Vi er kanskje digitale, men det er en årsak til at vi er lokalisert nær store kollektivtrafikk-huber. Vi mener at tilgjengelighet er vel så viktig, og er derfor lokalisert slik at det er enkelt å møtes.

Vi mener at tiden du bruker hos oss skal være minimal, derfor skal du som kunde slippe å reise til oss for et møte hvis du heller ser at tiden kan brukes bedre et annet sted. Vi kommer gjerne til deg, og passer ikke det, kan vi ta møtet digitalt. Du som kunde er uansett hjertelig velkommen til våre kontorer om det er det beste alternativet. Uansett skal vi være lett å nå, og komme frem

Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk

Sammen skaper vi merverdi

Vi er opptatt av våre kunder og den merverdien de får ut av et regnskap vi har produsert. Merverdien får du gjennom moderne verktøy formet for den hverdagen vi har nå og samhandling, slik at du får den viktigste informasjonen for din bedrift.

Vi tror
på at …

Digitale verktøy medfører bedre styringsverktøy for deg, og en enklere hverdag hvor du kan holde orden på fakturaer og betalinger.magna eros quis urna.

Tilgjengelighet er veldig viktig, og å gi deg noe mer enn bare en kostnad.

Samarbeid mellom regnskapsføreren og ditt selskap kan skape synergieffekter som du kan dra nytte av i ditt selskap.

Gjennom arbeidsdeling og digitale verktøy vil vi kunne øke din kapasitet til å arbeide med din bedrifts utvikling, ved å redusere tiden du i dag bruker på å flytte papirer.

Vår oppgave er å gi deg de beste rådene, slik at du ikke bryter noen lover utilsiktet.

Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk Prikk

Vil du vite mer om oss og vårt arbeid?

Ta kontakt eller følg oss på våre sosiale medier.